Krisu -Siuntiosta Siuntiolaista elämää - murheineen ja iloineen

Saako kaveria tukea?

Puolueemme entinen puoluesihteeri Jungner on saanut viime päivinä kuraa niskaan, koska oli ilmoittanut tukevansa kokoomuksessa ehdolla olevaa ystäväänsä.

Itse liikun sdp:n vasemmalla laidalla ja Jungner oikealla reunalla. Samaa sakkia ollaan kuitenkin, enkä näe mitään väärää siinä, että naapurin kaveria tuetaan, eikös se kuitenkin ole aika sosialidemokraattista? 

Loppupelissä Jungnerin, kuten minunkin ääni menee omaan porukkaan.

Mutta jos joku ystävistäni haluaa äänestää vihreitä, niin kerron, että Siuntiosta löytyy hyvä ehdokas Birgitta ja Lohjalta Paula. Jos jonkun mielestä sdp on liian oikealla ja haluaa äänestää vasemmistoa, niin taas löytyy Siuntiosta hyvä kaveri Veikko tai Lohjalta Jouni. Kokoomuksesta löytyy naapuripitäjän Raija jne...

Toki kannattaa perustella miksi kannattaa äänestää omaa puoluetta, mutta pitää muistaa arvostaa ja kunnioittaa toisenlaisia poliittisia näkemyksiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Minä voin olla varma vain omasta äänestäni, onneksi.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Varsinkin kunnallispolitiikassa ja siellä päätöksenteossa henkilöiden välisten kemian toimivuudella on suuri merkitys. Ei eri polittinen näkemys voi, eikä saa olla esteenä ystävyydelle.

Jarmo Hussi

Voi voi Krisu, taidat taas olla oppositiossa demareissa. Kuten kirjoitit Jungner tuki Vartiaista, lunta tupaan. Kärnä tuki persua, meinas tulla turpaan.
Näyttää siltä että ei ole sosialidemokraattista tuollainen toiminta.
http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-142773082...

Käyttäjän parviainen kuva
Kristian Parviainen

Opposotiossa on hyvä olla, ei paina polla

Jarmo Hussi

Jaa, se voi olla demareissa noin, mutta kun miettii vasemmistoliiton politiikkaa ja sen sisäistä oppositiota minulla ei äly riitä.
Vasemmistoliiton petettyä vaalilupauksensa, joka koski Kreikan tukipakettien vastustamista, kaksi linjansa pitänyttä kansanedustajaa potkittiin ryhmästä pois. Sittenmmin vasemmistoliitto lähti hallituksesta, palasi ennen eduskuntavaaleja julistamalleen linjalle ja jopa yli: vaati myönnettyjen pakettien anteeksiantamista. Huolimatta paluusta puolueen opposition noudattamalle linjalle ei oppositio, eli vasenryhmä, kelvannut eduskuntaryhmän yhteyteen. Minä en käsitä, käsitätkö sinä?

Käyttäjän parviainen kuva
Kristian Parviainen Vastaus kommenttiin #6

Rehellisesti sanottuna, en käsitä

Toimituksen poiminnat