Krisu -Siuntiosta Siuntiolaista elämää - murheineen ja iloineen

Musta Maija

Juteltiin kunnantalolla kunnanjohtajan kanssa ja todettiin, että tässä Y-juna pelissä meille on jaettu valmiiksi Musta Maija kortti ja tässä pelissä sitä ei saa annettua pois.

Jos ei tehdä itse mitään, niin ministeri ja ministeriön puksupojat sanovat, että Siuntio ei ole itse pistänyt tikkua ristiin ja jos toisaalta tehdään itse, niin sama sakki sanoo, että kun itse tekevät niin tehköön loppuun asti.

Joskus oli vaihe, että pidin ministereitä arvokkaina ihmisinä, joiden piirteisiin ei kuulu kieroilu tai valehtelu, viime kuukaudet ovatkin sitten murskanneet nämä kuvitelmat.

Pelkästään Berneriä, joka lupasi parantaa nykyistä liikennepalvelua tai keskusta-puoluetta on turha syyttää. Päätökseen tarvitaan enemmistö Eduskunnassa, joten Y-junan tragediasta saamme kiittää myös koko kokoomusta ja perussuomalaisten ryhmää.

Pääministeri Sipilä lupasi, että siuntiolaisten asia laitetaan kuntoon, mitään ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut heidän puoleltaan.

Siuntion kunnanjohtaja on paiskinut hartiavoimin töitä oman väkensä kanssa ja saimme kuin saimmekin neuvoteltua HSL:n kanssa vararatkaisun, jos hallitus todella katkaisisi meidän liikenneyhteydet. Tästä seurasi, kuten arvasimmekin Mustan Maijan toinen vaihe, kun kerran hoiditte itse niin hoitakaa loppuun asti.

Ministeriö jopa käänsi kelkan niin, että kun Siuntio ja HSL sopivat vararatkaisuja, niin voivat sopia myös Inkoo ja Raaseporin junayhteydet.

http://www.lvm.fi/tiedote/4451925/hallituksen-tavoitteena-asiakaslahtoiset-ja-palvelevat-liikennemarkkinat

Siuntiolle tulee lisähintaa yli 300 000 euroa, junavuorot puolittuvat, saamme olla syypää, jos emme neuvottele junaa Inkoolle ja Raaseporille....

Arvoisat ministerit Berner ja Sipilä, mikä tässä paranee Siuntiolaisten osalta? Ehkä Stubbin matemaattisen kaavan mukaan, 90 prosenttia siuntiolaisista on tyytyväisiä ja juna-asemalla käännetään takkia, kuten Soini konsanaan...voi pojat on meillä hallitus....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Perus junaliikenteestä iskee kyllä huonotkortiti vilkkaan kajaani-Seinäjoki välin kunnille varsinkin voihkineet ovat Jyväskylä, Keuruu ja Ähtäri. Erikoista on että reittejä ja vuoroja lopetetaan vaikka junat olisi usein niin täynnä ettei kaikille ole istumapaikkaa, se kummastuttaa matkustajia. Kaiketi tulevaisuudessa on järkevää säilyttää junayhteys vain Tampereen, Helsingin j Tallinnan välillä.

Toimituksen poiminnat