Krisu -Siuntiosta Siuntiolaista elämää - murheineen ja iloineen

Aika korjaa haavat...ainakin naapurissa

Ruotsalainen SOM-instituutti on tehnyt tutkimuksia matkan varrella maahanmuutosta ja kuinka ruotsalaiset siihen kulloinkin ovat suhtautuneet. Vuonna 1992 kyselyssä 65% vastasi, että maahan pitäisi ottaa vähemmän pakolaisia ja 1993 53% ruotsalaisista tuumi, että maassa on liikaa ulkomaalaisia. 2009 vuonna vastaavat luvut olivat tippuneet niin, että -maahan pitäisi ottaa vähemmän pakolaisia- mielipide sai enää 46%:n kannatuksen ja 36% prosenttia tuumi, että ulkomaalaisia on maassa liikaa.

Aika taitaa korjata haavat ...ainakin naapurissa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Tapsa. (nimimerkki)

Minäkin olen sitä mieltä, että Siuntioon pitäisi ottaa lisää maahanmuuttajia. Täällä Helsingissä heitä on jo sopivasti, enempää ei tarvita.

Antaa muidenkin nauttia maahanmuuton hedelmistä. Hajasijoitetaan maahanmuuttokin Helsingistä muuallekin Suomeen.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Valitettavasti aika ei korjaa Malmön lähiöitä. Aika ei myöskään korvaa ruotsalaisille asuntosäästäjille (koska kansankoti on vuokra- ja osaomistusasuntojen parasiitti) asuntojen arvonlaskua lähiöiden muuttuessa joko ruotsalaisille kuuluviksi tai maahanmuuttajille kuuluviksi lähiöiksi.

Ruotsalaisen maahanmuuttopolitiikan romahdus ja tästä seurannut segregaatio (eli etninen erottelu) ovat ruotsissa niin syvälle juurtuneita ja niin vaikuttavia muutoksia että niiden vastustaminen ei enää ole mielekästä. Ruotsi on käytännöllisesti katsottuna menetetty maa jossa ihmiset ovat lakanneet olemasta tasa-arvoisia ja yhteiskunnan kannalta yhdenvertaisia. Siksi holtittoman maahanmuuton vastustaminen ei enää ole mielekästä. Ruotsissa käydään taistelua Sverige demokraattien ja sosialistien välillä siitä mihin yhteiskunnan lokeroon tavalliset ruotsalaiset enää mahtuvat vai mahtuvatko he ollenkaan monikulttuurisen Ruotsin sisään.

Ruotsalainen yhteiskunta ei siis ole miltään maahanmuuttopolitiikkansa osalta tavoittelemisen tai ihailemisen arvoinen. Hyvänä esimerkkinä ruotsalaisesta maahanmuuttopolitiikasta on Jugoslavian sodan jälkeinen todellisuus jossa hyvin suuri osa Jugoslavian sodassa oikeita sotarikoksia tehneistä sotarikollisista löytyy länsinaapuristamme. Eli Ruotsista tuli ihan oikeiden sotarikollisten ja etnisiä puhdistuksia tehneiden henkilöiden poliittinen turvapaikka. Sekä tietysti monen oikeasta syystä paenneen henkilön turvapaikka. Järjestelmä oli ja on niin höveli että rikollisen on rikollisen helppo hyötyä siitä.

Holtittoman ja hillittömän maahanmuuttopolitiikan eräs perimmäinen tarkoitus on suomalaisen ammattiyhdistystoiminnan ja ammattiyhdistysliikkeen tuhoaminen. On sikäli hämmästyttävää että sosialisti joka saa rahaa ja etuja ammattiyhdistysliikkeeltä on kaikkien innokkaimpien joukossa tuhoamassa suomalaista ammattiyhdistysliikettä sekä sen saavutuksia suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisessa. Käytännössä ammattiyhdistysliikkeen kannalta nykyinen maahanmuutto- ja ulkomaalaisen työvoiman käyttö tulee olemaan sen kuolinkellojen kuminaa. Siksi erityisesti kokoomus on ryhtynyt innokkaimmin ajamaan holtittoman maahanmuuton asiaa rasimisyytösten sekä apulaistensa avulla.

Joke (nimimerkki)

Keltäköhän on kyselty? jos on kyselty alkuperäis ruotsalaisilta
kysely pitää paikkansa, mutta jos on kyselty ruotsiin muuttaneilta
he vastaavat oman etunsa mukaan.

Jos suomessa tehtäisiin vastaava kysely ja kysyttäisiin pelkästään
somaleilta vastaus olisi lähes 100% maahanmuuton puolesta.

Jeppe (nimimerkki)

Vai olisiko ulkomaalaisia jo niin paljon, että se vaikuttaa kyselyn prosentteihin? Nykyisellä maahanmuuttopolitiikkalla useampi Euroopan maa muuttunee islamilaiseksi valtioksi ennen vuosisadan puoliväliä. Vieläpä ihan demokraattisesti, koska väestön enemmistö on maahanmuuttajia ja näiden jälkeläisiä.

Maksajat alkavat loppumaan Ruotsissakin. Mitä mahtaa tapahtua rahavirran tyrehdyttyä maahanmuuttajien suuntaan? Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Pätmän (nimimerkki)

Kyselyn tulokset ovat juuri sellaisia kuin pitääkin, eri asia on se, vastaavatko ne tavallisen kansan käsityksiä maahanmuutosta.
Päättäjiä ei huolestuta mikään muu kuin luuloteltu ja aito rasismin lisääntyminen, eivätkö he tajua että rasismi ei ole syy vaan seuraus.

Käyttäjän parviainen kuva
Kristian Parviainen

Tuore Dagens Nyheter käsittelee asiaa ja usaempi muukin ruotsalaislehti:

http://www.dn.se/debatt/svenskarna-blir-alltmer-po...

Yki (nimimerkki)

"On sikäli hämmästyttävää että sosialisti joka saa rahaa ja etuja ammattiyhdistysliikkeeltä on kaikkien innokkaimpien joukossa tuhoamassa suomalaista ammattiyhdistysliikettä sekä sen saavutuksia suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisessa. "

Tätä olen kanssa kovasti ihmetellyt. Ongelmamaahanmuutosta hyötyvät eniten kiinteistösijoittajat, osin työnantajat sekä "kotouttajat" yms, jotka lienevät useimmiten korkeakoulutettuja. Käytännössä ne kaikki ongelmat konkretisoituvat nimenomaan työväestön ja alemman keskiluokan kohdalle: white flight, koulujen eriarvoistuminen, vuokra-asuntopula sekä vuokrien nousu, sosiaaliturvan pakollinen heikentäminen. Ei Kauniaisissa tai Siuntiossa tarvitse tällaisista välittää. Lisäksi todettakoon, että tässä asiassa aika ei nimenomaan paranna haavoja: monikulttuurilähiöt sen kun pahenevat ja maahanmuuttajien osuus sosiaalimenoista (ruotsissa 62%) kasvaa. Kumulatiivisesti. Tämä on sellainen päätösalue, jota ei mitenkään voida enää perua. Tanska tosin yrittää epätoivoisesti rahalla ostaa "maahanmuuttajia" ulos, mutta ilmeisen kehnoin tuloksin.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Kaikesta päätellen Krisu on ollut sosialistien tanttasiiven aivopesussa ja saanut tuhdin paketin suomenruotsalaista moku-propagandaa ja runsaasti rasisti-syytöksiä.

Jos Krisu osaisi ruotsia niin hän voisi heti nähdä että kyseinen artikkeli ja koko kysely ovat vain Sverigedemokratenia vastaan suunnattuja. Eli kyselyssä syytettiin suoraan tätä harmillista ja sosialisteille hankalaa puoluetta maahanmuuttokysymyksen politisoinnista. Kyse on pääsääntöisesti ruotsissa olevasta poliittisesta kärjistymisestä jota pyritään peittelemään niin artikkelein kuin masinoiduin kyselyin.

Tosiasia on että Sverigedemokratenin nousu poliittiselle kartalle on fakta jota valtaapitävät ja lehdistön hyvin miehittäneet sosialistit eivät suostu hyväksymään. Eikä kukaan vastusta maahanmuuttoa sinänsä ja automaattisesti vaan kyse on laajasta yhteiskunnallisesta pelisääntöjen hyväksymisestä millä

1. Turvataan hyvinvointivaltion palvelut TASAPUOLISESTI kaikille

2. Hyväksytään yhteiskunnan VELVOITTEET yhtäläisesti kaikkia koskeviksi säännöiksi.

Nykyinen holtiton ja kohtuuton ihmiskauppa ja työvoiman siirtely johtaa yhteiskunnan ja kansalaisten kannalta haitallisiin ellei peräti vaarallisiin tuloksiin. Että on pakko kysyä kuinka selität SUOMEKSI puolalaiselle rakentajalle kuinka ydinvoimalan teräsbetonivalussa oleva putken pää pitää jättää auki tai varmistaa valkovenäläisen hitsarin ymmärtäneen 100% röntgentarkastuksen koskevan kaikkia paineenalaisia putkia...

Minni (nimimerkki)

Kun lukee artikkelin kommentteja, niin mistään maahanmuuton hyväksynnästä ei ole tietoakaan. Stoppa invandringen! "Mitä isommat menot on maahanmuutosta, sitä vähäisempi hyvinvointi on meille luvassa". Maahanmuuton kustannuksien perään huudettiin. Poliittisesti korrektiksi tutkimukseksi haukuttiin. Maksaa 60 miljardista 280 miljardiin arveli yksi kommentoija. Ei ole mikään ihme, että Sverigedemokraattien kannatus kasvaa.

Käyttäjän parviainen kuva
Kristian Parviainen

Siviilitarkkailija#8:
Ei ole tullut aivopesua eikä propaganda koneistokaan ole toiminut. Kunhan vaan kerroin naapurimaan uutta tilastotietoa. Lähiöiden ongelma ja ulkomaisten rikollisliigojen tuottamat ongelmat ovat toki minunkin tiedossani. Nuo peli säännöt jotka kirjasit ovat hyviä.

Minni#9:
Uusin galluppi kertoo muuten että Sverigedemokraattien kannatus olisi tippunut 5%:sta 2,9%:iin. Mistä lie johtuu, en ole niin tarkasti seurannut vaalitaistoa naapurissa.

Karu Kera

Myös Viipurissa ollaan nykyään myönteisiä maahanmuuton suhteen. Aika parantaa haavat.

Toimituksen poiminnat