Krisu -Siuntiosta Siuntiolaista elämää - murheineen ja iloineen

Timo löysi profeetallisen johtajansa itsestään-mistä me demarit sen löytäisimme?

Vuonna 2000 Timo Soini kaipaili uutta profeetallista johtajaa, joka olisi kykenevä johtamaan uutta oikeistopuoluetta. Puolue ei ole muuttanut nimemään Edistyspuolueeksi, kuten Timo ounasteli silloin, mutta itsestään hän näyttää löytäneen sisäisen profeetallisen johtajuutensa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2000/12/39154/perussuomalaisten-soini-kokoaa-uutta-puoluetta

Meillä demareilla kannatus on tippunut musertavasti jo lukemiin 18,1%. Jos vaalien jälkeen löydämme kannatuslukemamme tältä tasolta, saati vielä alhaisimmista lukemista, alkaa melkoinen johtajiston uudistus...taas.

Poliittisen arvot ja niin kutsutut pelikirjat ovat meillä hyvässä kunnossa, mutta kenttäpeli yskii edelleen kovasti. "Halaa naapuria ja koputa ovia"- vaalityö näyttää olevan nyt meidän ykkösjuttu ja jos sen varaan oikeasti lasketaan...niin lasketaan sitten tuota kannatusprosenttiakin.

Ensinnäkin meidän tulee tunnustaa se tosi asia, että Persut ovat löytäneet lähiöiden asukkaat ja viljelleet sinne sanomaansa ja siinä sanomassa me demarit ollemme olleet riistäjien joukoissa ja tavallisen ihmisen arjen unohtaneiden elitistien joukoissa. 

Meillä on puolueohjelmassa keinot ja vaihtoehtomme, niin lähiöihin kun muillekin tallaajille. Mediasodassa me kyllä olemme alakynnessä, esimerkiksi katselemalla Uuden Suomen blogilistaa näkee sen hirvittävän eron, jolla Persut jyräävät mediasodassa vanhentuneen demari veljeskunnan. Sunnuntaina 2.1 Persut 11 kirjoitusta ja sdp 3 kirjoitusta.  Lauantaina 1.1 lukemat 10-2 ja viime vuoden viimeisenä päivänä 14-4.

Ei liene epäselvää kumpi puolue on mediasodassa lähempänä tavallista ihmistä, kun katselee persujen eduskuntavaaliehdokkaiden aktivismia ja omien ehdokkaiden poissaolon loistoa.

 Suunnistaessa oppi, että jos juoksi päin piikkilanka-aitaa, niin pakko siitä on itsensä vetää irti, että pääsee jatkamaan matkaansa. Meidän piikkilankamme taitaa olla nyt puolueväen aktiivisen mediatyön puute. Ilman sitä työtä on ihan sama kuinka profeetallinen johtaja porukkaa vetää.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Harvinaisen rehellinen analyysi tilanteesta. Toisaalta en sitten tiedä onko US-blogien seuraaminen kuinka luotettava mittari. Liikkuvien ja nukkuvien äänestäjien osalta ei taida paljon muita konsteja olla kuin jalkatyö.

Tutkittu juttu (nimimerkki)

Ilmainen neuvo: lopettakaa hysteerinen multikultihössötyksenne. Propaganda tunkee jo korvistakin ulos ja on todella ällöttävää ja niin läpinäkyvän epärealistista, että yököttää. Ottakaa mallia Australian pääministeristä (Julia Gillard, googlatkaa olkaa hyvät). Vips, lukunne nousevat vähintään normaaleihin lukemiin.
Taitaa olla niin päin, että arkielämässään yhtä ja toista kokeneet lähiöiden asukkaat ovat löytäneet Perussuomalaiset - ei päinvastoin.

Erik Johansson

Sosialidemokraattien suuri nousu alkoi 60-luvulla. Paasio sanoi että "pari piirua vasemmalle" Pitsinki esitteli kahdeksan kohdan ohjelman. Sorsa aktivoi suhteet kansainväliseen työväenliikkeeseen.

Näillä eväillä tähän päivään sovellettuna se taaskin lähtisi.

Tiedostakaa yhteiskunnallinen tilanne kentällä ja laatikaa sille pohjalle realistinen moderni "me vaadimme"-ohjelma, sitoutukaa siihen ja ajakaa sitkeästi siitä läpi niin paljon kuin pystytte.

Palauttakaa ja säilyttäkää arvokkuutenne. Sitä kansalaiset arvostavat.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Paskoruotsittaja Lipponen, sosialistiaatelisten mätä helmi. Ja tähän päälle Arja Alhon monikulttuurinen rumpupiiritanssi niin jossa revitään alas kaikki rajat ja ryhdytään tuomaan maahan sosiaalitapauksia ja rikollista työvoimaa Schengen-sopimuksen klasuulien mukaisesti.

Eiköhän se ole kuule niin että jos 60 hengen vastaanottokeskuksessa työllistetään 60 kpl tovereita niiden 60 maahantulijan hyysäilyssä, niin eipä tuo jätä paljon politiikassa kysyttävää. Tähän vielä päälle sosialistiaatelisen ja bhutan-matkailijan rasistimarssi Tamperelaispitserian murhapolton päälle, niin mitäpä siinä jää suomalaistyöläiselle sosialistipuolueesta käteen.

Sosialistipuoluetta johtaa lauma, anteeksi vaan, paskapäitä. Aivonsa ja vastuunsa täysin unohtaneita paskapäitä.

Käyttäjän veehoo kuva
Viljo Heinonen

Parviainen on harvinaisen oikeassa. Jos laiskuuttamme häviämme vaalit, ei syyllistä kannata kaukaa hakea. Meillä on hyvä ohjelma, kokemusta ja taitoa, vaan jos tahto puuttuu, puuttuu sen mukana kaikki.

Vieras (nimimerkki)

Missä viipyy demareitten soppatykit ja munkkipossut nälkäisille ja kodittomille?

Ääniä saisi nyt Suomessa halvalla kun vähän viitsisi jalkautua.

Ei näitä blogeja lue kuin murto-osa kansasta,turha täällä kirjoitella.

Kansa äänestää sitä joka antaa leipää,tämänhän tiesi jo Stalinkin aikoinaan.

K Veikko

Valitkaa (SDP) Timo Soini puheenjohtajaksi. Siinä lyötte monta kärpästä yhdellä iskulla.

Vieras (nimimerkki)

Mitäs jos se normi persu on vain kriittinen kansalainen? Kuulostaa vain kovin hihhulimaiselta toiminnalta tuollainen ovelta ovelle aatteen tyrkyttäminen. "Tuutko laulamaan sortolauluja kun vaalitkin tässä lähestyy?"

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kristian, olet hyvä kirjoittaja ja ihminen, enkä seuraavassa tarkoita Sinua.

Demarien äijäpolitiikka - kahden demariäijän erityisesti - US:n blogiossa vaikuttaa takuulla vaalimenestykseen. Suhtautuminen jopa samasta puolueesta olevaan omalla nimellään kirjoittavaan naiseen ja työttömään sekä sitä kautta kaikkiin naisiin ja työttömiin on heillä ainutlaatuista.

Ja VH tässä kirjoittaa, että heillä on osaamista. No, osaamista se on sekin. Ja myös tahtoa, tahtoa syyttää työtöntä työttömyydestään ja tahtoa jättää työtöntä henkilökohtaisesti halventavat ja mustaavat kommentit vetoomuksista huolimatta poistamatta. Et osaa VH ottaa huomioon edes sitä, minkä Jungner mennä viikolla lausui: kunnianloukkauksen kynnys on matala.

Tulen kirjoittamaan tästä aiheesta yksityiskohtaisen blogikirjoituksen.

Olen kaikessa samaa mieltä kokeneen viisaan miehen kanssa:
http://www.kaleva.fi/uutiset/tyovaenliike-uinuu-me...

Vieras (nimimerkki)

Eniten demareita haittaa muuan piikikäs naiskirjoittaja, VH sen sijaan on mies paikallaan. Äijäpolitiikkaa on persuilla, seitsemänkymppisiä ehdokkaita. Naisehdokkaita onkin vain vajaa kolmannes.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kunnianloukkauksen kynnys voi olla Jungnerin mielestä matala, mutta demarin kunnia on onneksi todella halpa.

Positiivinen kyynikko (nimimerkki)

Aivan näin teollisuustyöntekijänä ja Krisun kolleegana ihmettelen tätä vastakkainasettelua perussuomalaisten ja demarien välillä. Taitavat olla tosi uhka demareille. Vai ovatko? Suuria luottamushenkilöitä kuunnellessa kepu on paha susi ja katala...

Demarien juuret eivät ole työväestön alimassa osassa, vaan suht sivistyneessä osassa kansaa, joka haki oikeudenmukaisuutta ja demokratiaa koko kansalle. Työvaestön "demarit" tuntuu juuttuneen pahasti 70-luvulle ja rummutta sisällissodan jälkeisillä asioilla.

Perussuomalaiset taas tarttuivat sanallisesti niihin asioihin, jotka normikansalaista oikeasti askarruttavat. Kansanosaa, joka myös uskaltaa sanoa sen. Suurelta osalta tavallisia palkansaajia. Saako sitten aikaan jotain......ihan sama.

JA POPULISMI MUUTEN SOPII KAIKKIEN PUOLUEIDEN PIRTAAN!

Mielestäni koko arkadianmäen sirkus pitäisi putsata ja saada uusi avoin sukupolvi miettimään ja toteuttamaan asioita. Ei "tansii tähteiden kanssa" porukkaa tai tekstiviestejä räplääviä vanhuksia. Ja ainakin vuosi pitäisi kestää työtään ennen puolen vuoden uupumuslomaa....

Itse en harrasta äänestämistä, mutta hauskaa on tätä sirkusta seurata. Äänestämisen vaikutus tuntuu vain korvissa: Tyhjiä puheita.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Veroja perkele," manasi äskettäin demariherra Tuomioja. Siinä teille johtoa ja tervemenoa tiedätte minne.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Sitten siinä on vielä se, että kun demari yleensä jotain kirjoittaa, niin hän ei uskalla jättää kirjoitustaan kommentoitavaksi.

Sen verran varmaan pelottaa, että kaapista kolisee luita kottikärryllinen vanhasta politiikasta.

SDP:stä kirjoitettaessa lähes aina fokus on historiaan päin.

Persuilla se on aina eteenpäin (katteettomia lupauksia tosin), mutta joka tapauksessa tulevaisuuteen. Ajetaan somalit Suomesta, kaikille vitusti rahaa jne.

SDP hallitsee menneisyyttä. Kyse vaaleissa on aina siitä, kuka hallitsee tulevaisuutta ja huomista. SDP:llä oli aikoinaan hyvät valheet uljaasta huomisesta. Sellaista ei tullut. Pettymys on kova ja siksi se kansanosa, joita SDP aikoinaan onnistui huijaamaan ---> niitä huijaa nyt persut.

Vastuupuolueiden, kuten Kokoomuksen ja Keskustan (ja myös SDP:n sen ollessa hallituksessa) osalta tilanne on arkipäiväistä. Ei herätä tunteita. Mutta realisti käy yleensä äänestämässä turvallisinta vaihtoehtoa omalta kannaltaan.

Persujen kannatus on korkealla ja se on hyvä, sillä siellä on paljon kansan ääntä. Tosin jos ne puristetaan ohjelmaksi, niin monet kyllä hylkivät.

Vieras (nimimerkki)

Demarien ongelma on yhtälö; SDP=SAK. Ammattiliittojen maksamat puoluetuet vasemmistolle vastoin jäsenistön tahtoa syö uskottavuutta. Myös lakkoilevat liitot ja niiden johtajat( J. Ahonen, Haapasaari ym.) ovat hukanneet niin paljon työpaikkoja, että ei ihme, jos kymiläinen paperimiesporukka siirtyy persujen=Soinin hoivaan ja uskoo persujen matkassa taivaan aukeavan heille uudelleen. Vie aikansa, ennen kuin totuus paljastuu heillekin ja vaalit on käyty siinä välissä.

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Tosiaan, rehellistä analyysiä, ehkä voisin mainita vielä pari kohtaa. SDP:stä tulee mieleen nimenomaan tyyppejä, jotka ovat kaukana normikansan "todellisuudesta". Tämä kehitys on jatkunut jo hyvän aikaa, mutta jatkuu ihan tuoreena parhaillaan. Viimeisimpänä taitaa olla tämän paperi-Ahosen heitto kuinka "johtajat on megabonusrahansa ansainneet!",. siinä meillä oikea työväen sankari!
Toinen voisi olla Jutta "alle 3000e/kk saavat ovat pienituloisia" Urpilainen :D Tähän päälle vielä sitä eliitti-Jungnerin rakkaushöpinää, niin todellisuudesta irtautuminen alkaa olla taattu, noin niinkuin duunarin näkökannalta. Eikä tämä mikään kovin uusi juttu ole, suurinpiirtein ikänsä SDP:tä äänestäneet isovanhempani lopettivat lähivuosina(eivätkä ole ainoita) SDP:n kannattamisen, lähinnä Lipponen-Mönkäre-Jaakonsaari jne, jne,--porukan takia.

Toimituksen poiminnat