Krisu -Siuntiosta Siuntiolaista elämää - murheineen ja iloineen

Lumilapio nurkkaan

Kaveri futiskenttien ääreltä soittaa pirautti pitkästä aikaa ja turinoi niitä ja näitä. Politiikkaakin vähän liippaistiin, kun miestä askarrutti, että enkö lähde vaaleihin ehdokkaaksi... ne karkelot kyllä jäävät väliin edelleen kuittasin lyhyesti.

Siinä tarinoita turinoidessa valmentaja velho tuumasi, että kovasti syyhytti päästä talon katolle kolailemaan lumia pois. Eikä tainut olla kauhean vakuuttunut, kun tuumasin, että kyllä ne keväällä sieltä itsestään taas tulevat alas. Ainakin ne Siuntiossa ovat tupanneet tekemään joka kevät.

No, Ameriikassa kaikki on suurempaa ja vaarallisempaa, joten sieltähän se löytyy tietoa ja tutkimusta, että eihän sitä kannata edes lapioida lumia maastakaan.

Vuonna 2008  yli 70000 ameriikan immeistä teloi itsensä siihen kuntoon, että tohtorille oli asiaa ja voi niitä poloisia, joilla ei omasta takaa ole ollut vakuutuksia... eihän siinä auta kun sohvalla pötköttää ja voivotella.

Eikä siinä edes auta lumilapion vaihto lumilinkoon, kipeämmin vaan sattuu. Vuonna 2008 15000 ameriikan immeistä onnistui telomaan itsensä lumilinkon kanssa...heippa sormet tuumasi jenkkisetä, kun päätti vähän nostaa käynnissä olevaa linkoa.

http://www6.aaos.org/news/Pemr/releases/release.cfm?releasenum=949

Siitä ohjeet ja huomenna alkulämpö ensin ja muistakaa 112.... ja Jussin paree mennä lämpöiseen futishalliin, semmoiseen jossa on kahvilakin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Vieras (nimimerkki)

Kovia poikia nuo Ameriikkalaiset ;)

Toimituksen poiminnat