Krisu -Siuntiosta Siuntiolaista elämää - murheineen ja iloineen

Kaikki blogit puheenaiheesta Järjestys

"Nainen vaietkoon seurakunnassa" Nainen ylösnousemuksen ensimmäinen todistaja

Lause "nainen vaietkoon seurakunnassa" kuuluu niihin Raamatun kohtiin, jotka asia yhteydestään irroitettuna väitetään ilmaisevan sellaista, mistä se ei ensinkään kerro mitään. Paavali kirjoitti Korintin seurakunnalle 1 Kor.14:34,  virkkeen "nainen vaietkoon seurakunnassa" ojentaakseen naisia järjestykseen seurakunnan miesten opettaessa, jotkut naiset keskeyttivat heidät kesken opetuksen. Siinä tilanteessa ei ollut sopivaa, että naiset häritsivät opetusta ja osoittivat hallitsevansa omia miehiään sopimattomalla käytöksellään.

Järjestys nyt!

Me tiedämme, mitä järjestys on – ja se on hyvä! Ja me tiedämme mitä anarkia tarkoittaa ja sitä me emme halua!

Me siis vaadimme, että perustuslain rikkomista on jatkettava! Kun eduskunta sääti euroon liittymisestä tätä pyhintä lakia rikkoen, se oli oikein!

"Yönpyövelit" - Suojeluskunnat

Turvallisuuden tunne on korkealla arvostushierarkiassamme. Vain jano, nälkä ja aktiiveilla lisääntymishalut ylittävät turvallisuuden tunteen kaipuun - rakkaus on osa turvallista elämää. Turvattomuus lisääntyy arkitavallisten ihmisten keskuudessa – poliisien palvelut keskittyvät keskuksiin ja syrjäseudut autioituvat ”sinivuokoista”. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä